O meni

Diplomiral sem leta 2000 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer sem leta 2006 tudi postal magister znanosti. Dodatno sem se izobraževal v Španiji in Nemčiji v eni od svetovno najbolj uveljavljenih poslovnih šol (IESE). Pri ministrstvu za pravosodje sem opravil izpit za sodnega izvedenca iz poslovnih financ in bil vpisan v imenik sodnih izvedencev za poslovne finance.


Svoje izkušnje sem pridobil z vodenjem financ v mednarodnih podjetjih in skupinah, tako v času hitre rasti kot tudi v obdobju krize. Delujem na področjih ekonomike, kontrolinga, vstopanja na nove trge, pa tudi na področjih prestrukturiranja in reševanja insolventnosti.

Dodatne izkušnje sem pridobil skozi svoje poslovno svetovanje in tudi v številnih primerih, kjer sem na različnih področjih poslovnih financ sodeloval kot izvedenec .


Pri svojem delu sodelujem s kolegi na področju financ in s strokovnjaki z ostalih področij. Redno se izobražujem in udeležujem seminarjev, spremljam strokovno literaturo in sodno prakso.Tomo Soklič - sodni izvedenec za poslovne finance